Lördag


Jag tycker faktiskt lite synd om mig själv just nu. Allt började i natt och det var ju nästan lite komiskt att detta hände. Jag och Julia har en tindens att bli sjuka hos varandra och i natt var det väl antagligen min tur . Vi hade kollat på film och även dansat bort nästan all chips som vi ätit och klockan blev runt ett tiden så vi bestämde oss för att gå och lägga oss fast än vi egentligen inte var speciellt trötta. Jag fick allafall inte en blund på hela natten, först så hade jag så varmt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen sen så blev jag kiss nödig men jag tycker ju om att hålla mig men så gick jag på toaleten allafall och nästan dog för att det sved så mycket = allafall en början till urinvägsinflammation. Det blev tyvär värre och värre under natten så vid fem tiden så var jag nog nära att dö för att det gjorde så ont, jag vet inte när jag hade haft så ont i urin gångarna sist. Vid sju tiden var jag allafall tvungen att ta mig till en buss och jag trodde att den gick strax efter sju men nej såklart gick den 07:47 så jag fick vänta på den i nästan 40 minuter och jag led verkligen i den där buss kuren så ont hade jag. När jag kom hem fick jag rensa mig själv med äcklig citron och vatten så det känns lite bättre nu faktiskt men ont gör det ju fortfarnde men sånt är ju livet. Ikväll ska jag bara ta det lungt och leta fram någon film. Jag ska kanske se Patrik 1,5 har den nu nämligen och jag vill se den så mycket och jag hoppas innerligt att den är lika bra som jag förväntar mig.

// Feliciaåtminstonde säsong sju
Det är ju verklign så uppenbart att säsong sju blir den sista säsongen av one tree hill. Nästan lika uppenbart som att OC bara fick fyra säsonger eftersom en huvudroll var tvungen att dö. Sista säsongen av OC tyckte jag egentligen var en av de bästa och jag saknade inte Marissa av huvudtaget kanske för att hon aldrig varit en stor favorit för mig. Alla verkar ju tycka olika och sen är det upp till var och en om man ska sluta titta på ett pogram bara för att ens favorit inte ska vara med längre. Jag skulle forsätta att titta även om den var Seth Cohen som skulle upphörtfrån OC men som tur så var det inte så det gick till. Jag hoppas bara att one tree hill får till en lika bra serie utan Lucas och Payton och det tror jag att dom kan lyckas med de är ju trotts allt one tree hill det handlar om. Jag hoppas ju på tio säsonger av one tree hill men sju är också ganska mycket så jag blir super nöjd även om det slutar vid sju för one tree hill är fortfarande världens bästa serie även om den slutar efter sju säsonger och det skulle även varit de om den slutade efter fyra säsonger. Nej nu ska jag åka iväg till Julia. Mamma ska skusa mig till Kulla. Jag sover över där och vi ska se på Odyssey för fjärde gången. Jaja vem har någonsin sagt att vi är normala? Vi ha rju trotts allt sovit i en koja som egentligen består av ett bord som tak ;D

PUSS & KRAM // FeliciaTorsdag


Julia påstår att hon just nu har ett lågt imnuförsvar så att det vore bra att jag kom hem till henne imorgon, nej men vi ska ha en kassisk film kväll och jag bad om att vi skulle kolla på odyssey för då fjärde gången och jag kommer få min vilja igenom för vi är riktiga odyssey nördar men vem kan motstå odyssesys underbara resa? nej inte vi allafall så imorgon blir det alltså en filmkväll hemma hos Julia, mys. Det var några veckor sen vi annornade en film träff men det ska bli roligt som vanligt och så blir det att sova över där såklart. Idag har jag ätit två semlor vilket inte ledder till något bra men jag kan inte motstå en semlas frästelser för det är så himla gott speciellt toppen och madelmassan, I lööw it typ. Annrs så har det vait ett ganska skönt väder ute så jag tog ut Wilma på en promenad men hon är inte precis den roligaste att gå ute med men det funkade även om hon helt plötsligt får fnatt och ska rulla sig i snön. Igår träffade jag Victoria inne i täby, det var trevligt vi gick runt och shoppade eller mest Victoria för jag var fattig men jag köpte fyra st diadem och två stycken ringar, priset gick på ungefär 170 kronor och sen gick vi och fikade i en timme ungefär, det var sjukt gott men onyttigt fast vi var hungriga så det väl vara lite mindre nyttigt då, vad gör det om äter sånt ibland? nej precis ;D Jag ska titta igenom alla Drake & Josh avsnitt förresten har allafall första säsongen på datorn nu, woho det ska vi roligt.
One tree hill, 6#17 längtar <3

sportlov


Hej! Nu är det lov och det är jätte skönt. Jag har inte gjort så mycket under de nu två första lov dagarna men imorgon så ska jag träffa min bästy Vicelina inne i Täby, det ska bli mys. Vi ska shoppa & fika lite även om mitt kassaskåp inte är så fullt. Jag får nya pengar på Fredag så jag får vara fattig tills dess stackars mig säger jag bara. Nästa vecka måste jag ringa till min syv förresten, very scary men det ska nog gå bra så får jag förstås hoppas att hon kommer ihåg mig. Mamma påstår att det är bra att ha fler en ett val när man söker, why? är det inte bara så när man söker till gymnasiet och det är ju inte till gymnasiet jag ska söka den här gången. Aja det kanske är lika bra fast jag vet abslut inte vart, undrar vart den närmaste folkhögskolan ligger fast så ska jag nog inte heller tänka det är väl att man trivs med det man gör som är huvud saken. Det ska nog gå bra förutom att det där men engelskan kommer säkert bli svårt, blä jag vill ha lätt engelska ju eller så kan alla vara lita urusla som jag men så blir det förmodligen inte. Det som egentligen är svårt är ju alla utal och vad allt betyder och hur man böjer alla miljoner ord så att en mening låter rätt men det viktigaste är kanske att man blir förstod när man pratar med en främlig vilket kanske inte alltid är så himla lätt för en som inte är speciellt duktig på andra språk än svenska så ja tydligen anser jag mig som duktig i svenska, oftast allafall men det är bra att kuna språket som pratas där man bor fast egentligen så är det ganska dumt att inte alla på hela jorden har samma språk eller vill inte världen att man ska kuna kommunikasera med varandra? Det kanske är meningen att alla länder ska mobba ut varandra för man har ju faktiskit sitt lilla egna språk men så kommer alla engelska dialekter och tror att dom är något och sen kommer förstås kineserna och tror att dom är mäktiga bara för att det finns så många kineser som pratar kinesiska här i världen. Det här blogg inlägget känns kanske som ett stort babbel men helt ärligt varför pratar inte alla människor på vår stora jord samma språk? och sen dom idioterna som säger att jorden är lite. OKEJ, försök att gå runt jorden ska vi se hur långt du orkar gå! Tidigare idag förlovade sig kronprinsessan och hennes pojkvän Daniel och det betyder att ett giftemål är på gång. Var inte kungen emot att de skulle gifta sig förut? aja, ett giftemål blir det allafall under sommar 2010 och det var nog på tiden Victoria är redan 31 år gammal.

// FeliciaLasse Lindh

Drake & Josh


Jag är hemma helt själv och det är lördag. Anledningen beror väl mest på att jag fortfarande är sjuk annrs kunde jag väl ha tagit mig någonstans eller tvingat hit någon vän att komma hit men sånt går förstås inte i alla lägen men sånt är livet. Jag har varit en trogen vän med tv.n från och med att mamma åkte eller starx före och hon åkte sin väg vid halv fyra tiden. Blev helt överlycklig när jag upptäckte att Drake & Josh går på helgerna på nick, det var ju sjukt länge sen jag såg det och det var ett ganska roligt avsnitt eller alla avsnitt är ju ganska roliga och Drake är snygg plus att han sjunger så otroligt bra så jag DÖR. Josh är helt underbar också han ocks och fram för allt är dom helt underbara tillsammans, LÖÖÖW THÄÄM. Josh Peck som spelar Josh Nickols i Drake & Josh har för övrigt gått och blivit helt smal och även snygg vilket förvånar mig. Alltså han var riktigt runt i första och andra säsonge av Drake & Josh sen gick han och blev smal det vet jag ju och sen gick han väl och bev snygg något år efter? inte vet jag men han har förändrats så jäkla mycket så mycket att man nästan inte ser att det är han och det är lite underligt. Det finns en skillnad på bilderna under, eller hur? ;)


Drake Bell är också ett kap, han kan ju både spela gitarr och vara snygg och om han skulle bo i sverige skulle jag nog vara en såndär jobbig typ som är besat av honom men han är ju om någon gudomlig. Han sjunger sjukt bra också och han är en av de där få som jag fortfarande lyssnar på eller en av de där få ända som jag håller fast vid att lyssna på menar jag nog mer. Jag började lyssna på honom i sexan eller sjuan och kom igen han är gudomlig, okej Tyler Hilton ligger etta röst mässigt men på ett annat sätt ligger ju Drake Bell etta han är ju ändå som han Drake Bell och det kan fanimej aldrig Tyler bli även om han sjunger sådär sjukt bra menar jag. Äh, får man inte ha fler favoriter eller?  ;) justprecis. Drake Bell har inte ändrat speciellt mycket från början av Drake & Josh förutom att han får för sig att han ska ha skäg ibland och så och sen har han ju växt lite under fyra/nästan fem år, självklart. Förresten är det ganska underbart att Drake och Josh (Ja, dom heter ju så på riktigt också) är bästa kompiar på riktig!Förlvrigt så har jag jag faktiskit försökt att titta på melodifestivalen vilket inte har gått så bra. Jag började kolla men gav upp sen gick jag ner för att kolla varje gång någon hade gått vidare och så. Nej Melodifestivalen är inget att hurra för längre det är ju sällan det är något, WOHO längre det blev ju slut med det så fort 2000 - talet kom eller när dom nu in förde att man fick sjunga på alla språk. Orginal språket var väl endå det som var grejen med melodifestivalen eller skulle england ha massa för tur då kanske? Nej inte vet jag men jag vet ju inte så mycket så det kanse inte är så konstigt. Bakat har jag också in i det sista jag ska vara nyttig hela lovet det har jag lovat liksom, det är ett mål som jag har lagt upp. Vem har sagt att man ska lägga stora mål? En vecka nu när det är leddigt sen så börjar jag och Emma träna på riktigt är det sagt och det är väl lika bra att vi gör det för jag ska bli fin till sommar, så är det sagt och så ska det bli.

Kram FeliciaDe halvt dolda
Jag såg precis klart 4:e delen av "de halvt dolda" och manus författaren till denna mini serie är såklart Jonas Gardell. Och som alltid så var jag inte speciellt fascinerad av förat delen det verkade väl bara vara en helt sjuk serie vilket det var till vis del men sista delan var helt fantasikt förutom att David (Freddy Åsblom) blev mördad av en ful och äcklig Nazist i hans klass. Det fanns alltså tre nazizter på 16 år i serien, helt sjukt dom var helt sjuka. Jag tycker så synd om David, anledning till att han skulle dö var för att han var homosexuell, liksom varför det är inte ens någon anledning. Nej sånt kan man bli arg över. Davids föräldrad verkade vara så underbara, hans pappa spelades av Jarmo Mäkinen och det är nog första gången jag sett honom spela en så snäll roll som han faktiskit hade och Davids mamma spelades av Marie Richardson hon som spelar Wilmas mamma i skärgårdsdoktorn. Nazist killens mamma var alcolist och hela den där familjen var ju lite speciell, jag menar man är inte speciellt normal om man går och dödar någon. Socialen tog barnen tillslut och mamman gick till någon grupp med anonyma alcosliter och tack och lov för det säger jag bara. Serien skulle vara i både nu tid och då tid, alltså man fick följa med med två(?) familjer som levde på 70-talet sen fick man se dom i nu tid på slutet. Anastasios Solulis var med i serien där det skulle utspela sig på 70 talet då. Jag misstänker att hans pappa var präst för han var ungdoms präst eller vad man ska kalla det. Han låsades vara väldigt troende vilket han säkert var men jag misstänkte hela tiden att han var homosexuell han med och jag hade faktiskit rätt han la minsan in en liten stött på Henrik som gick i hans präst grupp, det var så fint när dom höll varandra i handen när dom låg i Anastasios säng, Axel heter han i serien förresten. Sen såg man dom i nu tid och dom diskuterade den där jäkla tavlan. Nej, men detta var tillslut en riktigt bra serie måste jag erkänna eller en mini serie då men budskap kan man kalla det. Jag har förresten börjat läsa "Räcker det om jag älskar dig?" av Katarina Von Bredow och hittills så har den varit bra och det lär den nog forsätta vara men jag har inte kommit så långt menar jag. Ligger på sida 89 av 268. Imorgon ska jag till skolan allafall fast jag hostar som en idiot men vi slutar nog runt halv två sen så är det lov, fy fasiken vad skönt de lär bli.Onsdag


Jag  har fått ett sjuk virus minnsan. Jag låg sjuk några dagar föra veckan och igår var jag verkligen tvungen att gå hem från skolan vid elva tiden. Hostar som en galning och har hals ont sen så hade jag åtminstonde feber imorse ska kolla om jag fortfarande har, vet inte så noga eftersom jag har en extrem huvudvärk där på. Igår gick jag och la mig någon timme efter att jag var hemkommen från skolan. Sov vid två, gick upp vid sex kanske för att äta middag sen gick jag och la mig vid åtta, vaknade några gånger under natten men annrs så sov jag ganska djupt. Detta är väl ett gott tecken på att min sjukdom existerar på riktigt, ja enligt mamma allafall. Idag fyller förresten Julia 18 år, gammalt som gatan känns det som och om några månader är det min tur. Iof så är det mer än ett halv år kvar men endå, tiden går ganska snabbt nu för tiden. Jag hittar verkligen inte gossip girl avsnitt 10 säsong 2 någonstans, eller jo det gör jag ju men inte med swesub. Känns ganska jobbigt eftersom dom är sjukt mycket efter. Liksom på söndag är det liksom avsnitt 9 på SVENSK TV. I USA har dom kommit upp till avsnitt 17 men det finns till avsnitt 18 ute på nätet förstås utan swesub då. One tree hill avsnitt 17, säsong 6 kommer inte komma ut förens i mars någong gång. Jag klarar av att vänta om någon av mina serier är igång med tydligen så ska båda strejka och det är ganska så irriterande. Nejnej men nu ska jag gå ner att äta lasagne, gottie <3<33

Godnatt! xoxo
Nu har jag tvättat mitt ansikte och tänkte förbreda mig lite för att gå och lägga mig eller i allafall lägga mig i sängen för ett avsnitt gossip girl innan det är tänkt att sova på riktigt. Jag gillar verkligen inte Serina Just nu hon är bokstavligt talat ganska hemsk fast det har jag tyckt nästan hela tiden. Jag tyckte det fösta säsongen också men hon förbättrade sig men nu är hon tillbaka på sin onda sida igen. Även om hon gör snälla saker så gillar jag henne inte hon är innerst inne ganska elak. Minsta lilla fel någon annan gör då ska hon minsan hemnas, liksom snälla du är sjutton år gammal så väx upp. Sen fattar jag faktiskit inte meningen med att hon och Dan inte ska vara tillsammans längre jag hoppas dom blir det igen men bara för Dans skull. Jag tycker om Blair väldigt mycket just nu och hon är snygg också det är Nate också och Chuck skulle vara extremt snygg om han hade mindre näsa. Dan är söt men han är mer underbar är söt så att. Jag känner mig som en extrem serie nörd men jag har verkligen hittat världens bästa serier på de två/tre senaste åren. Gossip girl ligger trean på min top fem lista på bästa serier. Etta ligger one tree hill kanske inte så oväntat och tvåa OC, kanske inte heller speciellt oväntat men efter dom så kommer faktiskit gossip girl, det är jäkligt bra måste jag säga och nu ska jag se avsnitt sju, säsong två. IHHH längtar. Ska bara fixa till min säng lite. Godnatt på alla <3Söndag


Idag har jag bakat en paj och den var nog det godaste jag någonsin har gjort. Jag älskar  paj det är så fruktamsvärt gott speciellt rababer paj med vanilj sås, underbart. Annrs så har jag inte haft för mig speciellt mycket idag jag gick upp vid ett ungefär och mamma har blivit jätte sjuk. Hon har 39 graders feber och så är hon förskyld, jobbigt värre liksom. Jag blir aldrig jätte sjuk längre och det är ganska jobbigt faktiskit. På onsdag fyller Julia arton, det känns jäkligt gammalt hon var ju sju nys känns det som. Jag fyller arton om lite mer än åtta månader, jag kommer känna mig jätte gammal på min födelsedag. URSH jag vill inte bli gammal inte för att arton är så jäkla gammalt men det är liksom en början till ålderdomen själv. Jag vill inte bli skrynklig och jag vill absolut inte dö. Varför ska man dö för det låter ju jäkligt onödigt. Nej slutprat om ålderdomen jag har förhoppningsvis långt kvar men det där med ålderdom och döden känns så jäkla läskigt. Nu ska jag titta på gossip girl dock så finns inte avsnitt sex, säsong två med svenkt text vilket är ganska lustigt eftersom typ avsnitt nio finns textad, hm ska leta efter det så kanske jag hittar det får jag hoppas :)Alla hjärtans dag
Idag är det alla hjärtans dag och jag fick min folkskole katalåg hem idag eller egentligen igår men vi hämtade inte posten förens idag. Det är ganska roligt att läsa i katalågen även fast jag vet vart jag ska söka till hösten. Idag åt förrsten jag, mamma och Roland en alla hjärtans dag middag på resturang men den blev inte speciell kärleksfull eftersom mamma och Roland började kolla snett på en människa som läste tidningen jag påpeckade att Linda jämt gjorde det men då menade dom att hon inte skulle ha gjort det på resturang och nej kanske inte. När vi gick hem så pratade dom om hur hemsk han säkert är hemma och mamma var tydligen helt säker på att mannen slog sin fru eftersom deras lilla familj inte såg speciellt kärlesfull även om dom åt sin alla hjärtans dag middag tillsammans. Jaja, sen så gick vi allafall hem för att titta på melodifestivalen och jag tittade enbart för att markoolio skulle vara med. Hans låt var inte speciellt bra men det var endå ganska kul han sjöng faktiskt en kärleks låt. Lasse Lindh var rätt så bra men han gick dock inte vidare men det gör inget beror ju liksom på vem som röstar. Amy Diamond var med och hon var den bästa av de som gick vidare beroende på att hon kan sjunga och de andra var helt urusla.  Mamma har gått med på att jag ska få köpa  några tröjor på en hemsida från USA, det är faktiskit inte speciellt dyrt och bra är väl det, hihi :)

// Felicia JohanssonFredag den trettonde
Idag är det alltså fredag den trettonde och inget hemskt har hänt mig än och jag tror inte att det är en oturs dag för mig så jag kan kanske vara helt lungn. Jag är ju endå ganska så skrock men det där med dagar hör nog hemma mer i film världen. Sen så kan det alltid hända något helt hemskt men det kan det göra vilken dag som helst, jag är ju inte rädd för någon speciell dag för utom det där att Söndag och måndagar förföljer mig men det är en helt annan sak. ;D
Jag börjar bli riktigt hungrig nu så jag ska nog ta något att äta sen ska jag forsätta med mitt gossip girl maraton.
Jag har verkligen slankat efter jag följde detdär i början men nu så hade jag till och med missat några avsnitt av säsong ett men dom är avklarade nu så snart börjar jag på säsong två, ska bli helt underbart faktiskt. Gossip girl är också ett sjukt bra pogram inte riktigt lika bra som one tree hill men endå riktigt  bra!

Puss & Kram / FeliciaTorsdag


Imorgon är det alltså fredag den trettonde så man får ju se vad för läskigheter som händer då.
Jag minns inte att jag någonsin haft speciellt mycket otur fredag den trettonde men aldrig
ska man vara helt säker när det gäller dagar. Skönt med helg i allafall och alla hjärtans
dag på lördag, då ska jag baka som en riktig hemma fru, det ska börjas i tid ;)
Förresten så är min mormor jäkligt patetisk just, orka att sånt folk ska ingå i min släkt.
Nej nu ska jag titta på gossip girl sen ska jag faktiskt sova, vilket iof inte blir snart men endå
tänkte faktiskit försöka ta mig till skolan imorgon hur jobbigt det än är att sig till helvetet.One tree hill säsong sju
Nu fick jag reda på att det alltså ska komma en säsong sju av one tree hill, det tackar jag för.
Eftersom det är min nya favorit serie så kan jag ju inte annat än vara glad för beskedet.
Dock så ska kanske Chad Michel Murry inte vara med eftersom han vill satsa på filmkariären
men inget är ännu säkert så jag hoppas att han håller sig kvar även säsong sju.hemskt


Detta är helt fruktansvärt. Jag har krämpor i min stackars mage och jag fryser ihjäl plus att jag har en kvätt av feber.
Jag tänkte åka till Åkersberg för att träna idag men min mage hindrade mig helt från att träna men jag var i allafall tvungen att ta mig till bibbloteket så att jag kan njuta av lite läsning på kvällarna fram över, det var länge sen sist.
Nej men nu tänkte jag gå ner och ringa ett samtal till mina kära vän Julia som förtillfellet lider av bältros, stackars unge!

// Felicia Johanssonvad är bäst?
Min första riktiga favorit serie var naturligtvis OC. Jag har varit helt besat i det pogramet och älskat alla käraktärer så fruktansvärt mycket. Det är väl förståligt varför man börjar älska en snygg nörd som Seth Cohen och avguda en pappa som Sandy Cohen. Självklart köpte jag även alla boxar och jag kan inte necka till att det fortfarande är sådär himelskt bra. Tyvär kan jag inte säga att det längre än lika bra som jag tyckte när jag började titta på serien. Sista säongen var iof i topklass, manus författarna började väl inse hur en topklassig serie ska se ut men det sprack tyvär endå. Jag kommer alltid att älska OC men när den där serien dog ut åtminstonde i tv världen så funderade jag på om det någonsin kommer finnas ett lika bra pogram som OC och konstigt nog så fanns det pogramet framfdör mina ögon hela tiden. Jag hade bara varit för skeptisk för det pogramet. Gud det liknar ju OC så himla Mycket. MEN ICKE. Jag fann alltså One tree hill. Jag finner inte många likheter mellan pogramen de handlar inte om samma saker dom är inte ens i samma miljlö. OC är förfasiken rikt tree hill är ju typ en liten förort. Visst dom har karaktärer som man kan geföra med varandra men snälla  dom spelar verkligen olika roller. När jag verkligen började titta på one tree hill från början så insåg jag verkligen hur bra det var. Inte att det var bättre än OC bara att det kanske faktiskit var lika bra men efter ett tag så ändrade jag mig totalt för one tree hill blev faktiskit bara bättre och bättre. Jag älskade det och jag gör det fortfarande. OC är en bra serie men one tree hill är världens bästa serie. One tree hill är uppe i sin sjätte säsong nu och jag hoppas verkligen att det blir fler och isåfall ser jag fram emot det.Söndag


Så var det söndag igen det känns som att det jämt är söndag. Söndagar kanske förföljer mig. Gud vilken hemsk tanke jag har inte ens bett om att bli förvöljd. Månadag förföljer mig också det är rätt så hemskt att bli förföld av dagar. Igår var det lördag och jag, emma och mamma var på bio. "i taket lyser stjärnorna". Den var helt okej 3 av 5. Trodde den skulle vara bättre dock men den funkade absolut. Har hört att boken ska vara bättre men så är det ju ganska ofta. Jag somnade tidigt igår det var säkert innan tolv innan dess så bytte jag mitt dator bord innanför sängen och tog bort de andra som ska ut till förådet. Ska rensa tidigarna och ta bort de tidningar som är sönder eller liknande. Måste dammsuga innan mamma kommer hem också, BLÖÖ. Jag hatar att dammsuga det är så fruktansvärt tråkigt. Sen så vill jag ha en lng bokhylla men det lär kanske inte bli förens jag flyttar hemifrpn eftersom jag har snetak.Nej, nu måste jag fixa lite i mitt rum sen tänkte jag hämta lite böcker från förådet vilket innebär att jag ska fixa ännu mer eftersom jag tänkte fixa till med böcker och filmer i hyllan, jag vill ha en rakhylla. Jag ska fråga mamma om  hon tycker att den rakhylla skulle passa någonstans i rummet. Fattar faktiskit inte hur folk tänker när dom bygger snevägg. Tanken var väl inte att man ska ha alla möbler mitt på golvet? nej det tror jag faktiskit inte. Idag börjar One tree hill föresten men det är typ avsnitt sju så jag har inget tvång på mig att kolla men det kan hända att jag gör det endå. Nu ska jag dammsuga sen får jag göra vad jag än vill, ehm ja nästan i allafall.Fredag


Jag och Emma tränade i Onsdags och det var ganska tufft med ett medel gympa pass om man inte har tränat på länge och det hade vi inte gjort. Det var nästan ett år sen jag tränade sist men passet gick bra i allafall. Jag träffade Victoria vid sju tiden och vi lekte i parkerins huset sen gick jag hem till emma igen runt halv tio och då var det ett dötts pogram på trean om ett sjukhus med typ usas tjockaste människor och en kille hade  världens hemskaste elfant ben och det var bara ena benet också det såg ut som en jäkla tumör men det var det inte. Äckligt var det och endel smuglade in mat liksom hur smart är det? Jag sov hos Emma såklart och det var otroligt skönt att ha fem minuters avsntånd till tåget, så vill jag faktiskit bo.Men idag är det fredag så otroligt skönt med helg måste jag säga. Hasse Aro åkte ut ur let's dance idag och mamma blev jätte glad eftersom hon har något emot Hasse fast det sägs förstås att han ska vara sjukt otrevlig de sa en av lärarna när jag var på Ingmarsö. Man måste nämligen gå typ utanför hans tomt för att komma till andra sidan och då brukade han tydligen bli arg på människorna som går där. Vi gick där men han var inte hemma eller det är bara hans sommar styuga, iof. I helgen ska det bli en familje kväll och vi tänkte gå på bio men jag vet fortfdarande inte vilken det går ganska många just nu om jag minns rätt men vad det än blir så hoppas jag på att filmen är bra. På söndag ska jag kanske träffa en vän men vi får se hur det blir men den saken annars så börjar faktiskt one tree hill på söndag och sen ska det visas nån jäkligt hemsk dokumentär om fågel fjädrar. Yes, nu ska jag fixa lite gott att äta och prata  telefon med min käravän som har bältros ävren kallad bältet för tillfället. hihihi.hahaha kan inte sluta titta xD

Helgen är alltid så bra


Helgen tog som vanligt slut jäkligt fort och det är synd att den gör det eftersom det är så underbart med helg. Min helg har varit lugn samtidigt som jag faktiskt har gjort något. I fredags var jag iof bara hemma och myste framför gottgott och såklart tv.n. Jag tycker faktiskit inte att let's dance är bra men ändå blir det så att fredagar blir en mysdag och man hamnar faktiskit framför tv.n atomatiskit speciellt om man har en mamma som är besatt och även hatar Hasse Aro. Jag gick och la mig innan elva i fredags vilket kanske kan vara skönt men det är tidigt för att vara mig. Igår var det lördag och Victoria kom hit för en filmkväll (ovanligt?). Jag och Victoria har jämt filmkvällar vem vi än är hemma hos. HAHA ;). Filmen som vi såg var tyvär inte bra den hetter benjamin buttons otroliga liv och typ handlar om benjamin buttons och han födds gammal och så blir han yngre och yngre med åren. Lite scary om jag får säga det själv men det själv. Tyckte filmen verkade så himla bra så blev bara besviken när jag såg den och lång var den tre timmar vi orkade bara se ungefär halva filmen sen började vi leka massörer och tittade på OC och seriöst det är verkligen inte lika bra som jag en gång inbillade mig att det faktiskti var. Vi var uppe till halv sex tiden slög visst iväg när vi läste igenom bloggar. haha fy vad nördigt men det var mycket kul faktiskit :).Idag så åkte jag in till stan för att träffa Emma och Linda. VI gick och fikade och vi gick så långt så att vi tog årets första semla men det var sjukt gott. Paret som satt i bordet brevid oss kollade snet på oss hela tiden dom var väl inte vana med lite udda folk, haaha vi är normala det är liksom bara för dom att inse ;-) HÖHÖHÖ.
Förresten från och med Onsdag kommer jag bo hos Emma någon eller några gånger i veckan eftersom jag sjka träna i Åkersberga det skulle egentligen börja imorgon men jag börjar på tisdag istället och den dagen har mamma mötte så hon slutar liksom halv åtta så att jag kan ju åka hem då om jag har lust med på onsdag i allafall så blire liksom.
Nu ska jag  se på one tree hill avsnitt femton, säsong sex sen tror jag att jag ska sova faktiskit om jag orkar det.

// Feliciahahaha


Jag: Åh, hon är så snygg
Victoria: Henne var jag kompis med förut...
Jag: Hur var hon då?
Victoria: ehm tjock?